Minicamping Burgh
 

Strand

Strand

 

Het paardenhotel Burgh ligt vlak bij een van de mooiste stranden van Nederland. 21 kilometer lang van Westenschouwen tot aan Renesse. en op sommige plaatsen wel een kilometer breed. De zuidkant van het strand begint bij de oosterscheldedam zo'n 2.5 kilometer van het paardenhotel.  Zo'n 70 procent van het strand is het hele jaar toegangkelijk voor paarden, ook in het seizoen overdag. De drukste stukken zijn tussen 15 mei en 15 september niet toegankelijk tussen 10.00 en 19.00 uur.

 

 

 

Op de foto hierboven staat het beginpunt van het strand bij de oosterschelde kering, vanaf hier kun je ruim 20 kilometer rijden totaan de brouwersdam. Op verzoek kunnen we u hier met een trailer naar toe brengen. Tussendoor zijn er veel mogelijkheden om via de duinen terug te rijden naar het paardenhotel.

 

 

Bij eb is op sommige plaatsen het strand wel een kilometer breed, genoeg plaats om je paard lekker uit te laten rennen.

 

 

Of gewoon stappen is natuurlijk ook mogelijk, tussendoor een drankje doen bij een van de vele strandpaviljoens of gewoon genieten van een omgeving die nooit verveeld.

 

Wat is er nu mooier dan op een zomeravond na een lekkere dag over het strand gallopperen. In juli heb je tot 10 uur 's avonds voldoende licht om over het strand te rijden en de zon onder te zien gaan.


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting