Minicamping Burgh
 

Pension stalling

Uw paard staat bij ons in een ruime  box van 3.00 x 3.50 meter. Alle boxen zijn aan de voorkant voorzien van een weefrek in de schuifdeur en aan de zijkanten van tralies, waardoor de paarden sociaal contact met elkaar kunnen hebben. Bij het ontwerp van de stal is getracht een optimaal klimaat voor uw paard te creëeren door het toepassen van windbreekgaas, een beweegbare nok en lichtdoorlatende dakplaten. Dit heeft geresulteerd in een zeer lichte en goed geventileerde stal.

Driemaal per dag voeren wij op vaste tijdstippen: tweemaal daags voeren wij ruwvoer van de hoogste kwaliteit, naar keuze hooi of kuilgras, door ons zelf geteeld. Krachtvoer wordt driemaal daags gevoerd u kunt kiezen tussen sportbrok of muesli.

 

Er is een tweetal spuitplaatsen aanwezig met stromend warm en koud water. Totaal is er ruimte voor 8 paarden.

Voor de opslag van uw zadel, tuig en andere spullen is er per paard een ruime kast aanwezig. Deze kasten bevinden zich in een verwarmde ruimte die goed afgesloten en beveiligd is.

 

Sylvia gaat over de verzorging van de paarden. Zij heeft een opleiding paarden verzorging en twintig jaar ervaring in het runnen van pension en manegestallen.

 


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting